Van advies naar droomhuis

thuis in wonen logo

OVER ONS

Wil jij begeleiding bij het aan- of verkopen van een woning? En je wilt daarnaast de hypotheek en verzekeringen goed geregeld hebben?

Bij ons advies staat de mens altijd centraal. Door middel van warm, persoonlijk contact bieden wij jou de benodigde financiële rust.

Werkwijze

Wij nodigen jou graag uit voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Hierbij zullen alle opties aan bod komen, zodat je altijd een volledig beeld krijgt van de beste mogelijkheden.

Want een heldere, open en eerlijke communicatie is het allerbelangrijkste. Wij nemen voor iedereen de tijd zodat we een realistisch, duidelijk en goed onderlegd advies kunnen geven. Wij zorgen ervoor dat elke overweging inzichtelijk wordt.

Michel, Nikelyn, Jan & Rezon

Michel en Nikelyn vormen al jaren een hecht team en zijn helemaal op elkaar ingespeeld wat betreft advisering en warm klantcontact. Met nadruk op dat laatste, want aan het einde van de dag gaat bij dit tweetal vooral om de beleving die Thuis in Wonen neerzet. Niet het afstandelijke en zakelijk gevoel, maar juist veel aandacht en ruimte voor een gezellige en huiselijke sfeer.

De sterke band tussen Michel en Nikelyn ontstond 20 jaar geleden bij een vorig bedrijf. Toen Michel in 2014 Thuis in Geld begon, bleef het contact tussen de twee in stand wat in 2017 resulteerde in een nieuwe succesvolle samenwerking. In 2019 voegde zich hier nog een specialist aan toe, namelijk: Jan. Jan is sinds het afronden van zijn studie in 1995 al werkzaam in de financiële wereld als financieel adviseur. En nu ook gecertificeerd aan- en verkoopbegeleider. Een oude rot in het vak kun je dus wel zeggen. Hij is open, eerlijk en haalt voldoening uit het helpen van mensen.

Michel verbindt zijn jarenlange ervaring met een tomeloze passie. Een passie om elke dag opnieuw dromen te helpen verwezenlijken. Dankzij een breed netwerk vormt hij de onafhankelijke verbinding tussen jouw droom en de juiste woning in samenhang met een hypotheek. Nikelyn werkt hard en adequaat, en heeft dankzij haar werkzaamheden bij diverse advieskantoren veel ervaring verworven op alle vlakken van het financieel advies. Ook Jan heeft echt passie voor het vak. Hij communiceert op het niveau van de klant en maakt het advies inzichtelijk. Hij stelt mensen op het gemak door zichzelf te zijn en is een bron van energie.

En sinds kort is Rezon ons team komen versterken. Rezon gaat zich bezighouden met aan- en verkoop van woningen. Rezon is gepokt en gemazeld in de makelaardij. Hij is zijn loopbaan begonnen als makelaar in de particuliere markt, maar heeft zich later gespecialiseerd in de bedrijfsmakelaardij. Ook Rezon kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij. Wij zijn erg blij dat Rezon ons team is komen te versterken.

Het team van Thuis In Wonen stelt uw wensen altijd voorop. Geen koude benadering, maar een persoonlijk gesprek. Dit is iets waarmee wij ons onderscheiden binnen onze markt. Persoonlijke aandacht en deskundig advies, dat is wat u kunt verwachten van Thuis In Wonen.

Team Thuisinwonen - makelaar in Groningen