Van advies naar droomhuis

thuis in wonen logo

DIT DOEN WE

Makelaardij

Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een huis een belangrijke stap is en daarom staan wij klaar om je te begeleiden en adviseren gedurende het gehele proces. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt, kunnen wij je helpen bij het vinden van de perfecte woning die voldoet aan al je wensen en behoeften.

Als je overweegt je woning te verkopen, kunnen wij jou ook ondersteunen bij het gehele verkoopproces. Van het bepalen van de juiste vraagprijs tot het regelen van bezichtigingen en het afhandelen van de administratie, wij nemen al het werk uit handen zodat je zorgeloos kunt verkopen.

Wij streven ernaar om je een persoonlijke en professionele service te bieden, waarbij jouw wensen altijd centraal staan.

Hypotheken

Van nieuwbouw en bestaande bouw tot woonark: ons hypotheekadvies draait om de juiste samenwerking. Wij nemen je mee langs alle stappen die komen kijken bij de financiering van jouw droomhuis. Van de hoogte van het leenbedrag, tot de verschillende rentes en manieren van terugbetaling: samen kijken we naar de beste oplossing. Hierbij houden we je ten alle tijden van alles op de hoogte.

Wij zijn persoonlijk gedreven om alles op alles te zetten om op een veilige en zekere wijze jouw financiering rond te krijgen. Wij nemen je bij de hand en zorgen ervoor dat wij jou ontzorgen op de weg van droom naar hypotheekadvies.

Verzekeringen

Wanneer het aankomt op verzekeren, gaat het altijd om iets waarvan je zelf de risico’s niet kunt of wilt dragen. Wij scheppen een overzicht binnen het grote aanbod en beschermen je tegen risico’s als oververzekering. Wij creëren zekerheid, zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over eventuele financiële gevolgen.

Kredieten

Soms kom je even iets te tekort op financieel gebied. Wat de situatie ook is, wij zijn er voor jou om je op de verschillende kredietmogelijkheden te wijzen. Altijd met het oog op aflossing binnen een afzienbare tijd.